Opleidingen

Bij een zo specialistisch vakgebied als de industriële reinigingsbranche horen specifieke opleidingen. Daarom hebben wij in eigen beheer opleidingen voor verschillende doelgroepen ontwikkeld, waarin theorie en praktijk elkaar afwisselen en mensen uit de branche ‘voor de klas’ staan.

Onze vier opleidingen in het kort:

Procesbeheersing geeft meer inzicht in het wassen en de apparatuur en in de uitvoer van procescontrole en –beheersing. De opleiding is geschikt voor iedereen die zich bezighoudt met wassen en procescontroles. Productiepersoneel en directe chefs hebben baat bij onze opleiding Productkwaliteit, waarbij de eisen die aan een product gesteld worden én hoe dat te controleren centraal staan. Procesvoering geeft een globale indruk van een wasserij, de apparatuur en de kwaliteitszorg. Microbiologie en hygiëne richt zich op medewerkers op de werkvloer die weinig kennis van deze twee gebieden hebben, en brengt ze die kennis bij.

Al onze opleidingen kunnen in-company gevolgd worden. Ook hebben wij een groot aanbod aan cursussen op het gebied van kwaliteitszorg, wassen, chemisch reinigen, randapparatuur, textiel, microbiologie en milieu. Alle cursussen zijn in hun geheel of in losse modules te volgen. Zit de opleiding of cursus van uw keuze er niet bij? Neemt u dan contact met ons op; we staan altijd open voor suggesties.