Cleaning Consultancy Delft B.V. (CCD) overgenomen

Monday 02 January 2023, 11:00 • 754 keer gelezen

2 januari 2023 - Met ingang van heden is Cleaning Consultancy Delft B.V. (CCD) overgenomen door Anthony Hendriks. Maurice van der Werf zal per direct terugtreden als directielid nu zijn aandelen overgedragen zijn. Samen met het team zal Anthony het bedrijf CCD verder uit gaan bouwen.

Anthony heeft ruime ervaring binnen de industriële wasserijsector en voedingsmiddelenindustrie. In de afgelopen jaren heeft Anthony succesvol een Consultancy afdeling voor Christeyns opgebouwd. CCD zal aangevuld worden met zijn kennis en ervaring en daarmee zal ze een nog solidere partij worden om de industriële reinigingsbranche op een onafhankelijke wijze te adviseren en ondersteunen.

Cleaning Consultancy Delft B.V. is opgericht in 1991 en is al ruim 30 jaar actief als onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau voor de industriële reinigingsbranche. De specialisten van CCD adviseren over een breed aantal onderwerpen op het gebied van industrieel reinigen: van techniek tot kwaliteit en van hygiëne tot milieu impact. CCD ontwikkelde verschillende meetinstrumenten voor het objectief beoordelen de prestaties van reinigingsprocessen en biedt diverse opleidingen aan op het gebied van wassen, reinigen en hygiëne.

Anthony Hendriks, eigenaar van Cleaning Consultancy Delft B.V.: 'De producten en diensten van CCD sluiten perfect aan bij de activiteiten die ik al meerdere jaren in de markt verzorg. Ik ben dan ook erg blij met de kans om CCD van Maurice van der Werf over te kunnen nemen en zie er heel erg naar uit om CCD samen met het team verder uit te gaan bouwen.'

Maurice van der Werf is in 2012 toegetreden tot de directie van CCD en heeft in de afgelopen 10 jaar CCD uitgebouwd tot een onafhankelijke specialist binnen een turbulente markt. Door een duurzame samenwerking met alle partners binnen en buiten de industriële reinigingsbranche is CCD een solide en toekomstbestendige organisatie, die haar relaties zowel lokaal als internationaal bedient. 'Ik ben trots op de ontwikkelingen die ik, samen met mijn team bij CCD, heb gerealiseerd. CCD is naar de 21ste eeuw gebracht. Ik geef het stokje met veel vertrouwen over aan Anthony voor verdere groei en vernieuwing.'

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Anthony Hendriks.

Cleaning Consultancy Delft B.V.
Anthony Hendriks
Haagweg 125-B
2612 CR  Delft
+31 6 22 990 834
hendriks@ccd.eu
www.ccd.eu